pondělí 10. prosince 2012

Vánoční soutěž

Naše milé zákaznice a zákazníci!

Blíží se nám Vánoce, ale také konec roku, a my bychom Vám rády poděkovaly za Vaši podporu, návštěvy, milé reference i nákupy. S mnohými z Vás se setkáváme denně v naších obchodech, ale díky našemu eshopu a blogu se nám podařilo také oslovit Vás, mimopražské, a dozvědět se tak více o tom, co se Vám líbí, co vyhledáváte a co máte rádi. Děkujeme za každou zpětnou vazbu, kterou od Vás máme a těšíme se, že i v průběhu příštího roku se k nám budete chodit kochat rádi, ať už do kamenného nebo virtuálního obchodu.

Připravily jsme Vám pro radost malou vánoční soutěž o krásné ceny. Balíček se skládá z plechového svícnu Ib Laursen se šuplíčkem, který jsme ručně dozdobily ve vánočním duchu, dárkového plechového štítku Ib Laursen a dřevěného vintage medvídka.

Podmínky účasti:

1. Hlasujte pro nás v katalogu firem zde (pokud jste již v minulosti hlasovali, máte tento bod splněn).
2. Napište nám do komentáře, jaký vánoční dárek Vám v dětství udělal největší radost.
3. Do komentáře nezapomneňte připojit také svou emailovou adresu.

Soutěž bude ukončena 16.12.2012 a losování výherce proběhne v pondělí 17.12.2012.

Pokud budete odkaz na naši soutěž sdílet na svém blogu, či Facebooku, bude Váš email zařazen do losování 2x, čímž zvýšíte šanci na výhru. Případný sdílený odkaz rovněž připojte do komentáře. Sdílení odkazu však není podmínkou.

Přejeme všem hodně štěstí a těšíme se na Vaše ohlasy!

Tým Flowers & Living










40 komentářů:

  1. Ahoj,

    pro obchod jsem hlasovala :-)

    Na dárky z dětství si bohužel moc nepamatuji. Nejvíc si ale pamatuji, že jsem měla radost z bílého koníka s dlouhou hřívou, kterou jsem česala :-)

    Mail: sar.vesela@seznam.cz
    Třeba se na mě usměje štěstí.

    OdpovědětVymazat
  2. Největší radost mi neudělal ani tak samotný dárek, ale spíš průběh jeho zjištění :)
    Byl Štědrý den, mě bylo asi tak sedm a jen tak jsem se dívala ze zasklené verandy v prvním patře našeho domu na zahradu (asi jsem chtěla vidět, jak padá sníh :) ). Na zahradě se za chvíli objevil můj děda a nesl v ruce malý stan pro panenky a šel s ním do komory. Zatajil se mi dech a já věděla, co budu mít pod stromečekem a měla jsem obrovskou radost z toho, že to vím už teď :)

    stefiw@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Další hezká předvánoční soutěž. Synovi se zalíbil medvídek, takže jdu pro něj zkusit štěstí.
    1) Mám odhlasováno - jenže netuším, jak to dokázat, neb po mě server nechtěl žádné přihlášení. Ale hlas jsem přidala.
    2) Dárek, který mi udělal v dětství největší radost - není to žádná věc, ale největší radost jsem měla každé Vánoce, které s námi u stromečku trávili navíc babička s dědou.
    3) Můj email - andrsve@seznam.cz
    4) Odkaz na soutěž - http://verkytvorenicko.blogspot.cz/2012/12/cas-svicek.html
    Tak a teď budu napnutá, jesli jsem vše splnila správně a hlavně, jestli se na nás usměje štěstí ... Věra

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárečky, ten medvídek je slaďoučký.
    1) odhlasováno
    2) jako malá jsem dostala krásnou barbie z Francie, to byla radost, poněvadž jako Husákovo dítě tyhle panenky u nás nebyly :)).
    3) bublinka.a@seznam.cz
    4) http://ajkabublinka.blogspot.cz/2012/12/krasne-lakave-ceny-tedy-musim-rict-ten.html
    Přeji všem přenádherný Vánoční čas, pohodu a hojnost.

    OdpovědětVymazat
  5. Nejprve dávám velký palec vašemu obchůdku,je krásný a jsem moc ráda,že jsem na něho natrefila.
    Dárek z dětství ? To už je dávno,peněz moc nebylo.Nevím,kolik mi bylo přesně roků,dlouho jsem si hrála s panenkami a moc jsem toužila po pokojíčku pro panenky.No a táta mi udělal celý domeček,snad z překližky,byly zde i koberce,nábytek byl sice z různých papírových krabic a krabiček,ale já byla šťastná,že moje panenky budou někde bydlet.Eva
    evalentilka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. na Hobulet jsem hlasovala,na můj Fb sdílela,nejkrásnější dárek na vánoce když jsem byla malá,byla panenka s vlasama od bezdětné tety a strejdy,kteří s námi byli každé vánoce,dala jsem jí jméno Růženka po tetě a mám s ní spojenou vzpomínku i na povánoční výprask,protože jsem panenku ostříhala na krátko!Teta taky přece měla krátké vlasy!macekie@email.cz

    OdpovědětVymazat
  7. .......Dobrý den,všechny podmínky splněny a největší radost mi udělaly všechny dárky co přinesl Ježíšek (maminka),protože jsme to neměli,když jsem byla malá moc jednoduché.Děkuji za váš milý obchůdek,Martina mardwina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. 1.Zahlasováno. 2.Na FB sdíleno. 3. Nejkrásnější dárek byla panenka "mrkačka". Nedala jsem ji z ruky a byla od babičky. 4.apastikova@seznam.cz

    Všem přeji hodně štěstí v soutěži a krásné Vánoce
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné věci a krásné ceny. I když nic nevyhraju - tak při cestě do Prahy jste první na seznamu - musím se k vám podívat :-)
    1. odhlasováno
    2. na dárky si nějak nepamatuju - vždycky jsem si moc přála Barbii, ale když už by na ni mohlo dojít - byla jsem na ni "stará"
    3. verka-zmurka@centrum.cz
    V.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj holky...ráda se zúčastním vaší super soutěže. Odhlasováno je, odkaz na soutěž dám na svůj blog http://myhappyangels.blogspot.cz/ také a teď k tomu dárečku...v pěti letech jsem dostala veliké houpací křeslo. Měla jsem takvou radost jako už asi nikdy v životě...a hlavně, křeslo mám dodnes a to už je veliká hromada let. A...je pořád v super stavu!!! Mějte se moc krásně, má adresa je m.svikova@centrum.cz, pa pa Martina ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Tak skutočne najväčšiu radosť pod stromčekom nám každoročne robil Ježiško zo Švédska. Tam sme mali dedka a ten nám posielal vždy na Vianoce balíček plný krásnych darčekov o akých sa nám tu kedysi ani nesnívalo. Všetky boli vždy super. A to dokonalé balenie, fantastický baliaci papier, výsačky a vôňa západu bola jedinečná. Dodnes som na ňu nezabudla. Škoda len, že dedko už nie je medzi nami :-( Krásne sviatky prajem a veľa skvelých darčekov pod stromčekom :-)
    e mail: kkotaskova@post.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Největší radost jsem měla z papouška korely,po které jsem toužila už asi 5 let.Jmenoval se Filip a dožil se 10 let.Dodnes na něj vzpomínám.renata.blinkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. První úkol splněn, odhlasováno ...................druhý: největší radost jsem měla ze svého úplně prvního kola ........ moc jsem si ho přála, bylo nádherně růžové, nechápu, kde ho naši v té době byli schopni sehnat ............a třetí: odkaz na soutěž je na mém blogu a adresa je hochova.marketa@seznam.cz .......Marki

    OdpovědětVymazat
  14. Zkusím i já své štěstí.Bod 1 splněn,odhlasováno,sdílím na FB,a jaký byl nejhezčí dárek? Vždycky jsem měla ráda knížky,tak si vzpomínám na knížku Bylo nás pět,kterou jsem četla i v noci,pod stromečkem,který nám svítil,a druhý na který si dodnes pamatuju,to už jsem byla větší,tak jsem dostala balíček nádherné mohérové melírované příze,která byla tou dobou hitem a dala se sehnat jen v Německu a nebo Rakousku.Jakou jsem měla radost,když sem ji našla pod stromečkem si nedovedete představit a po vánocích už jsem jela do školy v novém svetru.
    Přeji krásný předvánoční čas.Monika
    monism@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Další krásná soutěž.Takže první úkol splněn.Druhý:největší radost mě dělaly knížky a později první foták.Focení prostě milulu.Třetí adresa je RadkaSpetlikova@seznam.cz Radka

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý den,

    v katalogu firem odhlasováno + na FB sdíleno.
    Vánoce jsem jako dítě milovala celkově, bylo mi vždy divné, jak je možné, že se ten dopis pro Ježíška vytratí z pokoje...:) Vždy jsem dostala naprosto vše, co jsem si přála...
    Email je: svovsova@seznam.cz

    Děkuji. Sabina

    OdpovědětVymazat
  17. Odhlasované + odkaz na blogu.
    Najkrajší darček som dostala bábiku - miminko.
    mayerovajana@gmail.com
    Krásny advent.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  18. Největší radost mi udělal velký svíticí glóbus. Nakonec na tento večer vzpomíná celá rodina, protože jej doprovázelo ještě nespočet vtipných komentářů k nadílce.
    Odhlasováno, sdíleno.
    b.arni@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Nádherné !!
    - odhlasováno
    - to už je hodně dávno co jsem byla malá, už ozdobený stromeček byl nádherný dárek. Jinak jsem vždycky byla moc ráda, když byly pod stromečkem knížky.
    - Martina.Malikova@seznam.cz
    - http://umartiny.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. 1. odhlasovano
    2. podle rodicu nejvetsi radost udelalo mě a bratrovi povleceni, ktere jsme dostali, kdyz jsme byli hodne maly :D
    3. michal(zavinac)hanyes.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Odhlasováno :)
    Těžko říct, který dárek mi v dětství udělal největší radost. Já měla radost vždycky ze všech :)
    Kontakt: JanaBendova87@email.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Krásný večer! Tak odhlasováno. :)
    Děkuji vám za možnost zavzpomínat si na dětství a zašátrat v paměti. :) No, odpověď mě napadla hnedka. Nikdy nezapomenu na tu neskutečnou radost, když jsem dostala svoji první kytaru. :) A napadá mě, že jsem taky jásala nad žehlící prknem a vlastní žehličkou ... ale teďka žehlení není mojí oblíbenou činností. :)))
    j.truksova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Dobrý večer,
    v katalogu fieriem odhlasované a FB zdieľam.
    E-mail adresa: mridzonova@gmail.com

    Hoci som sa každý rok tešila na Ježiška, vždy som nejako vypátrala darčeky. A to milujem prekvapenia! Ale čo si pamätám z detstva, vždy mi urobili najväčšiu radosť pod stromčekom knihy.
    Všetkým Vám želám krásne Vianoce.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
  24. Zahlasované.
    Darčeky sú krásne, ta sa nedá nezapojiť.
    Najkrajší darček bol v útlom detstve plyšový medveď - brala som ho ako živého :-)
    janka4144@gmail.com
    Pekný advent, Jana

    OdpovědětVymazat
  25. Také hlásím,že jsem hlasovala.

    Bude se to zdát neromantické, ale byla to šiška uheráku ;o)(byla osmdesátá léta).Byla zabalená v krabici s víkem,kde byly dírky a zvenku to vypadalo,že dostanu živý dárek...k tomu byl návod,jak postupovat při rozbalování dárku...samozřejmě to bylo zdlouhavé a náročně...a já neustále naslouchala a byla tak opatrná!! Jaké pak bylo překvapení,že uvnitř byl salám v nastříhaných proužcích z ubrousků..nejdřív jsem byla zaskočená,ale pak jsem se rozesmála a nikdy na to nezapomenu :o)

    Děkuju za možnost zkusit štěstí...tvořivý advent Mokopa (blog Manu Propria)

    mokopackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ještě odkaz na soutěž umístěn na blogu Manu Propria :o))

      Vymazat
  26. Hezké odpoledne,
    Máte překrásný blog :-)
    1) odhlasováno
    2) pamatuji si, že jsem si strašlivě přála mončičáka (píšu česky) no a dostala jsem ho, takového růžového králíčka. Byla jsem blahem bez sebe :-)
    3) murkablog@gmail.com
    4) pozvánka na vaši soutěž u mne na blogu http://zadomacimstestim.blogspot.cz/2012/12/soutez-u-flowers-living.html
    Krásný Adventní čas

    OdpovědětVymazat
  27. 1) odhlasováno :-)
    2)byly to dětské telefony,krásně červené a jeden zvonil cestou ke stromečku na chodbě a na druhé straně byl ježíšek:-)
    3) MilaChrudimska@atlas.cz

    Krásné a klidné prožití nadcházejících svátků, Míla

    OdpovědětVymazat
  28. tak jsem odhlasovala a opravdu z přesvědčení,protože se mi obchod i jeho web moc líbí:)
    ..největší radost v mých dětských Vánocích bylo,když máma byla střízlivá a když večer neskončil rvačkou s jejím manželem...dárky si nepamatuju..ale Vánoce miluju a co jsou v mé režii jsou to nádherné dny,které si radostně děcácky užíváme:)dny naděje o existující lásce mezi lidmi:)
    ..blog ještě nemám a FB neužívám,ale ve štěstí věřím:)
    cherry@wo.cz ...přeju všem radostné adventní těšeníčko:) Káťa
    ....moje první účast v soutěži, medvídkovi se nedalo odolat:)

    OdpovědětVymazat
  29. Krásný večer, samozřejmě jsem pro Vás hlasovala! Mým nejmilejším dárkem byla zrzka panenka mrkačka... a mimochodem mám ji dodnes ... Dárečky jsou kouzelné, méďa úžasný /takového ještě nemám/,tak třeba .... - kdo, ví...
    Maru /ing.kovarova@seznam.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Dobrý den,
    hlasování splněno :)
    Největší radost mi udělaly lední brusle na mé už v té době dlouhé nohy...
    muchta@seznam.cz
    Sdíleno na: http://micaana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  32. Dobrý den i já jsem pro vás hlasovala. A největší dáreček pod stromečkem. Panenka Květuška a pojmenovala jsem jí po jedné hodné paní učitelce.
    Iva
    mcbetty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Krásný předvánoční čas.
    1) Odhlasováno
    2) Nejkrásnější dárak - domeček pro panenky co mi udělali rodiče. Měl 2 patra+půda celkem 7 místností, pohyblivé zdy z polystyrenu, tapety z balících papírů od příbuzných z ameriky (jeden byl s hodinymi, které mamka vystříhala a do každé místnosti nalepila jedny) záclonky ze starých záclon, z venku na oknech namalované okenice. No vyhráli si moc a radost byla obrovská. Nábyteček jsem dostala zvlášť a mamko ho přivezla z východního Německa. Byla k tomu i rodina. No ještě ho mám.
    3) odkaz na FB přidán
    krásný vánoční čas.
    mxmaruska@spoluzaci.cz

    OdpovědětVymazat
  34. zdravím, prvé, čo ma napadlo, bola bábika a kočiarik pod stromčekom, asi keď som mala 2r.
    zahlasované .. drobnostky@centrum.sk
    a tu, tiež zdielam .. http://samain-drobnostky.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  35. Po prvé jsem se přihlásila do soutěže,ještě nikdy v životě jsem nic nevyhrála, a jako malá holčička jsem si přála na vánoce medvěda,kterého jsem taky dostala.A musím se přiznat, že jsem byla dloho hravé dítě, a to mě bylo už 18 a ještě jsem si s ním hrála.Pokukovala jsem po chlapcích, ale hra s medvědem byla silnější.Styděla jsm se to je pravda, ale chodila jsem s ním tam kde nikdo nebyl.Tak to je moje nejkrásnější vzpomínka na dětské vánoce!Krásné vánoční svátky přeje Luďka soboroval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Sandro,
    dárečky jsou tak krásné, že se nelze nezúčastnit, zkusím také štěstí :-)
    1/ Odhlasováno.
    2/Co mně utkvělo v paměti, byla to vytoužená kalkulačka ;-)
    3/ Ilona.Rezaninova@seznam.cz
    Krásný třetí adventní víkend!

    OdpovědětVymazat
  37. Úžasné dárečky a tak zkusím štěstí:
    1. odhlasováno a odkaz umístě na blog
    2. v dětství má každý dárek své kouzlo, asi nejvíc mi utkvěla v paměti kuchyňka pro malé panenky
    3. judith@seznam.cz

    Přeji hezké adventní dny, Jitka

    OdpovědětVymazat
  38. Hezkou třetí adventní neděli...nevím zda to stihnu, ale i tak:

    1.pro váš obchůdek jsem hlasovala
    2. toužila jsem dlouho po medvídkovi - a když už mi ho konečně Ježíšek donesl, sebral mi ho roční bráška :-
    Ale Vánoce pro mě byla vždy nějaká knížka, kterou jsem hned o svátcích u světla svíček stromečku přelouskala.
    3. petrusovao@seznam.cz

    I když třeba nic nevyhraju, mám radost, že jste...a všem lidičkám přeju hlavně pokoj, zdraví a lásku . Olga

    OdpovědětVymazat

  39. Ahoj všem.......
    1. Odhlasováno
    2. Chodila jsem do druhé třídy /rok 1970/a dostala jsem kolo "Eska".
    Sice jsem nedosáhla na šlapky,ale byla jsem šťastná jako blecha.A
    jezdila jsem vestoje.
    3. Krásné vánoce.....domeceknakopci@seznam.cz........Lidka

    OdpovědětVymazat