čtvrtek 13. prosince 2012

Vánoční nákupy vrcholí!:-)

Většina z nás už má doma alespoň jeden vánoční dáreček pro své nejbližší, nebo pozornost pro své kolegy a přátele. Krásnou formou takové milé pozornosti jsou vánoční svícny a květináčky, které pro Vás tvoříme z mechu, hyacintů, skořice, mini jablíček, šišek, krajek a stužek. To vše zasadíme do krásné varné keramiky Mynte v různých odstínech...po odkvetení kytiček, či vyhoření svíčky, tak zůstane obdarovanému pěkný a užitečný kousek nádobí do kuchyně.

Samozřejmě nechybí ani vánoční hvězdy a vánoční kaktusy. Po příchodu do našeho obchůdku ucíte vůni čerstvých řezaných květin a také olejíček v aromalampě, který podporuje jemnou vánoční atmosféru. Blíží se nám třetí adventní neděle a vánoční nákupy vrcholí :-) Těšíme se na Vás!

Až do neděle se můžete s námi pustit do vánoční soutěže, kterou jsme pro Vás přichystaly. Vyhrát můžete krásný balíček, který Vám připomene dětství...Zúčastnit se můžete zde.
















































2 komentáře:

  1. Tak ráda bych přijela a drobnost si koupila :( Bohužel netuším zda se mi to povede. Krásné Vánoce k vám do obchůdku ze srdce přeje Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné !! Obchůdek mých snů, bohužel se k Vám nedostanu tak jen obdivuji fotky.
    Hezkou neděli Martina












    OdpovědětVymazat