neděle 16. března 2014

Jaro s Jeanne d´Arc Living

Dnes bych Vám ráda představila značku Jeanne d´Arc Living. Samozřejmě jen těm, kteří tuto firmu neznají. A Ti, kteří ji znají a již si ji zamilovali, jistě udělám radost novými kousky v našem obchodě.

Jeanne d'Arc Living je dánská firma, která na trh přináší nepřeberné množství dekorací, bytových doplňků a drobností pro DIY (Do It Yourself). Její severský a francouzský styl venkova, vintage i shabby chic jsou cítit v každičkém detailu. 
Jeanne d'Arc Living styl se vyznačuje se velmi střídmým kombinováním barev,  nejčastěji je to základ bílé s béžovou, starorůžovou, šedou a bleděmodrou. Typickými dekoracemi jsou různé lahvičky, rámečky, meadilonky, přívěsky, křížky, staré fotografie, nápisy na stěnách i látkách, krejčovské panny, krajky a drátěné košíky.
Tento naturální styl používá přírodní materiály (dřevo, sláma, čerstvé květiny, větve), dále s přírodní bavlněné látky, čiré sklo a kov či dřevo s patinou, apod.. 
 
Jeanne d'Arc Living zdokonaluje a kombinuje krásu starých opotřebených věcí s novými, a jejich "kousky" promění Váš interiér k nepoznání.

Kromě samotných dekorací a bytových doplňků přinášíme s Jeanne d'Arc Living jeden z nejunikátnějších magazínů o interiérovém designu  a o všem co souvisí s bydlením. Najdete zde nádherné fotografie i povídání, které Vás zavedou do překrásných skandinávských a francouzských domovů. Nechybí inspirace k dekorování, tvoření, vázání květin a nepochybně Vás zaujmou i vynikající recepty. Časopis vychází měsíčně a na našem e-shopu jsou k dostání nová  i starší čísla, která najdete zde.  

Překásné knihy Jeanne d'Arc Living plné dokonalých nápadů jsou jen pomyslnou sladkou tečkou.

Nádherné vázičky na cibuloviny, pár sněženek nebo na svíčky. (na e-shopu zde)

V kombinaci se zelenou pokojovou kytičkou Soleirolia.

Velikonoční vajíčko se čtyřmi různými dekory krajek a stužek, obaleno ručním papírem, ruční výroba. (na e-shopu zde)




Závěsné slepičí vajíčko s krajkou, patinováno kávou. K zavěšení na provázek, ve spodu bílé pírko. (na e-shopu zde



Závěsná velikonoční ozdoba s modrou krajkou k zavěšení- tři motivy. Ruční výroba. (na e-shopu zde)

Kniha Jeanne d´Arc Living- Fairytale Easter Pohádkové Velikonoce (na e-shopu zde)






2 komentáře:

  1. Your special shop is full of so many beautiful things!

    OdpovědětVymazat
  2. Opět nádherné detaily. Váš obchod je naprosto dokonalý!

    OdpovědětVymazat