úterý 25. února 2014

Jarní trendy Mynte

Drahé blogerky a blogeři,

     musím vám všem říci, že jsem naprosto propadla jaru. A to jsem si minulý týden myslela,
při lyžování v Itálii, že sníh je nade vše:)
     Miluju, když po ranních mrazících vyjde sluníčko, pomaloučku se otepluje, a odpoledne můžu sedět na naší terase a popíjet kávičku.
    Miluju, když příjdu do našeho obchůdku a je tam veselo, všude voní hyacinty, kvetou narcisy, pryskyřníky (mimochodem ty jsou mé nejoblíbenější) anebo anemonky. I když oblíbenost květin se u mě dost střídá. Vždy s novou sezónou, představením nové odrůdy, novým objevem na Holandské burze, kde nakupuji řezané květiny, se zamilovávám do nových a nových odrůd květin.


     A tento týden, kdy jsem uviděla "naživo" nový barevný odstín kolekce Mynte - Mint Green - jsem úplně propadla jejímu lehkému, svěžímu jarnímu tónu. Prostě ji musím mít i doma. Doufám, že na mě nějaké kousky zbydou a nebudou hned prodané:) A když budou, nevadí, objednám další zásilku. Firma Ib Laursen, která tuto řadu Mynte vyrábí, k nám posílá zboží cca jedenkrát za měsíc. A budu ráda, že se Vám líbí, stejně jako mě.




     Mísa na těsto v jarní barevné novince Mint Green je dlouhodobě jeden z nejprodávanějších kousků, nemyslíte, že ji potřebujete?


     Jumbo hrnek v barvě Mint Green, je úžasný na ranní kávu nebo kakao. Snídani bez něj nedovedu představit.




     Hrnek s vroubky je výborný na kávičku v práci nebo na čaj.



Tito úžasní ptáčci jsou také novinkou Ib Laursen a brzy budou přidány na náš e-shop.

Tito také, nebojte...

     Přeji krásné skoro jarní dny v nových barvách
     Kateřina






    


4 komentáře: