čtvrtek 27. června 2013

Léto přináší spoustu novinek do našeho obchůdku!

Celé léto máme před sebou a v našem obchůdku se opět událo mnoho změn! V průběhu příštího týdne již budeme kompletně přestěhovaní i z naší druhé pobočky v Dejvické ulici. V posledních týdnech jsme pro Vás vybíraly, nakupovaly a dekorovaly úžasné nové doplňky a dárečky.

Dnes s námi můžete nahlédnout do přední části obchodu, kde něžnou atmosféru dodává především keramika Mynte v odstínu Latté a English Rose. Mezi dekoracemi zde pak můžete najít různé krabičky na čaje a šití, vonné sáčky a samolepky ve vintage stylu, svíčky, pohledy s originálními motivy, závěsné drobnosti, zápisníčky, ale i obrazy s růžemi, nebo kuchyňské utěrky a zástěry.

V příštích příspěvcích se můžete těšit na fotografie z exteriéru obchodu a dalších kouzelných zakoutí uvnitř krámku, kde je ještě spousta dalších voňavých květin a pokladů do Vašich domovů. Budeme moc rády, pokud nám napíšete, jak se Vám obchůdek líbí, a pokud by Vás zaujalo z fotek konkrétní zboží, můžete si jeho dostupnost a cenu ověřit na emailu marketing@flowers-living.cz





































5 komentářů:

  1. Nádhera, nevím na co koukat dřív ...překrásný obchůdek .... Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Máte překrásný obchůdek! :-) Škoda, že to mám do prahy tak daleko :-( Ale určitě až tam pojedu, tak k vám zavítám :-) a ještě se chci zeptat co je to za květinu hned na první fotce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den, to budeme moc rádi! :-) Kytička se jmenuje Gypsophila repens - šater, čili nevěstin závoj :-)

      Vymazat