pondělí 6. května 2013

Hurá, máme otevřeno! :-)

Po tvrdé týmové práci, natíraní, stěhování, vybalování a dekorování oficiálně oznamujeme otevření naší nové pobočky, kterou najdete v Dejvické ulici 42 na Praze 6. Ačkoliv nás stále ještě čeká mnoho práce, tak si již nyní můžete přijít vybrat krásnou kytičku, nebo drobnost pro radost. Značně jsme rozšířili nabídku zahradnického a floristického zboží a romantické duše si jistě přijdou na své při výběru interiérových dekorací od našich oblíbených dodavatelů- Ib Laursen, Clayre & Eef, nebo Jeanne d ´Arc Living.

Věříme, že každý detail je důležitý, a tak s láskou dekorujeme každý koutek, poličku i komodu a věříme, že se u nás budete cítit příjemně a odpočinete si od každodenního shonu.  Zadní část obchodu pro Vás stále připravujeme a věřte, že se bude na co těšit! :-) Mimo jiné se v tuto dobu také věnujeme květinovým svatebním výzdobám a příště se můžete těšit nejen na pokračování fotografií z koutků našeho obchodu, ale také na blog připravujeme svatební speciál.

Zároveň bychom se rádi omluvili za nepříjemnosti, které Vás mohou provázet při zobrazovaní našich webových stránek www.flowers-living.cz. Hackerská skupina napadla DNS servery hlavního registrátora v ČR. Téměř všechny weby, které měly domény u tohoto registrátora, jsou přesměrovány na porno stránky. Již jsme kontaktovali policii a techniky a vše řešíme. V brzkém časovém horizontu dojde k nápravě. Budeme Vás průběžně informovat o dalším postupu. Děkujeme za Vaše pochopení a trpělivost! 























































9 komentářů:

  1. Děvčata...
    gratuluji k novému otevření obchodu.
    Vypadá to ve fantasticky!!!
    Pa Martina ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Krásnééé ... tak ať se vám n nové adrese daří.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda holky, to jste si pěkně mákly! Ale výsledek stojí za to - obchůdek vypadá opravdu úchvatně!!! Nádhera!!!

    OdpovědětVymazat
  4. waw tam by som si teda vedela vybrat ...nadherne vecicky...drzim palce obchodiku nech sa dari...pa, Zuzana

    OdpovědětVymazat
  5. It's looking gorgeous, I would love so many things! But if I could choose just one, the pink opaque glasses.

    OdpovědětVymazat
  6. Byla jsemve vašem novém obchůdku, máte to nádherné! Zuza

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný obchodík nech sa Vám darí

    OdpovědětVymazat