pondělí 22. dubna 2013

Něco končí, něco nového začíná...

V jednom z předešlých příspěvků jsme se zmínily o velkém překvapení, které chystáme. Otevíráme pro Vás novou pobočku, která bude větší co do prostoru i množství nabízeného zboží- máme pro Vás spoustu krásných nových produktů, nábytek, textilie a dekorace ve francouzsko- skandinávském, Shabby Chic a vintage stylu.

V tuto chvíli je již uzavřena prodejna na Milady Horákové 17. Tak trochu nostalgické a poslední fotky z krámku na Letné si můžete prohlédnout níže. Naše milé floristky Lucie a Katka vše připravily na přepravu do nového obchodu a nyní nás čeká velké vybalování a spousta práce! :-)

Níže uvidíte i první náhled nové pobočky, která se nachází v ulici Dejvická 42, 160 00. Druhá pobočka v Dejvicích je zatím stále funkční, avšak k 30.6.2013 bude uzavřena a zbytek zboží bude také přestěhován do naší nové a větší prodejny. Zanedlouho jsme zpět s dalšími informacemi ohledně otevření, nového zboží a s dalšími fotkami z nového obchůdku.

Již brzy se na Vás budeme těšit! :-)












6 komentářů:

  1. Přeji vám jen a jen to nejlepší na nové adrese, mnoho zákazníků i milovníků vší té krásy, kterou nabízíte :-)
    Krásné dny , plné slunce a radosti zz nového krámku přeje Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Aj keď som ďaleko na Slovensku sledujem vás na Facebooku a teším sa zo všetkých tých nádherných vecičiek, ktoré nám robia radosť. Želám veľa dobrých zákazníkov !!!
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
  3. Good luck in your new premises Sandra, hope all goes well with the opening.

    OdpovědětVymazat
  4. A není uz na Dejvický nějak zbytečně moc květinářství?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naše tradice v Dejvické ulici není nic nového- obchod zde máme již několik let, pouze jej přesouváme do větší prodejny...a navíc není květinářství jako květinářství! :-) Kromě kompletní svatební výzdoby, sezónních květin a krásných lučních kytic, narozdíl od ostatních nabízíme také velmi širokou škálu dekorací a doplňků pro romantické, Shabby Chic a French- Nordic bydlení...takové květinářství rozhodně není široko daleko, přijďte se přesvědčit! ;-)

      Vymazat
  5. Hezkou sobotu, nový obchůdek bude určitě parádní, určitě se při cestě do Prahy zastavím.
    Bohužel se dnes nemůžu dostat na stránky e-shopu, hází mě to úplně jinam :-[
    Martina

    OdpovědětVymazat