čtvrtek 3. ledna 2013

Píše se o nás

Díky naší spolupráci s vydavatelstvím Bauer Media můžete zboží z obchodu Flowers & Living vídat na stránkách nejčtenějších ženských časopisů a magazínů o jídle a vaření. Dnes bychom Vám rádi ukázali několik naskenovaných stránek, kde můžete naše zboží vidět na fotografiích od skutečných profesionálů a s různými dobrotami k tomu. Krása keramiky Mynte i dalších předmětů často vynikne ještě více při skutečném používání!

Tip navíc: Pokud Vás v časopisech na fotografiích zaujme nádobí a další dekorace, sledujte v postranní liště či v dolní části na konci článku tzv. kredit- drobným písmem zde bývají uvedeny firmy, které zapůjčili zboží pro focení receptů. Zde pak můžete hledat své oblíbené nádobí :-)

Přejeme Vám krásný zbytek dne a třeba Vás navnadíme k podávání dobré večeře třeba právě v naší keramice Mynte! :-)

Na fotografii keramika Mynte- mléčenka, jumbo hrnek s vroubky, kalíšek na vajíčko a čajová konvice. Zde je krásně vidět, jak se keramika dá kombinovat hned v několika odstínech a nikdy nemůžete šplánout vedle.

Z našeho obchodu byl pro tyto fotografie zapůjčen skleněný podnos na dort a cedulky s andělíčky (pravý dolní roh na fotografii).

Na fotografii můžete vidět bílou smaltovanou lopatičku z našeho obchůdku.

V dolní levé části fotografie je jako dokonalý detail použitý náš mini fotorámeček s vintage fotkou.

Jak krásně vypadají jumbo hrnečky a Mynte talířek s polévkou z červené řepy...a v dolní části je na fotografiích také náš bílý smaltovaný hrnec a rendlíček.

Červený Mynte podnos na dort má všestranné využití- hodí se pro servírování všech dobrot za všech okolností! :-)

Mini miska na těsto se hodí i pro šlehání vajíčka, pro omáčky, smetanu a vše, co potřebujete někam přelévat- dokonalý kuchyňský pomocník. Pro fotografii byla zapůjčena v krásném žlutém odstínu Mynte Buttercup.

1 komentář: