úterý 18. září 2012

Veletrh Tendence - 2. část

Pokračování naší návštěvy veletrhu Tendence 2012 se tentokráte zaměřuje na na naše další oblíbené dodavatele, od kterých jsme vybíraly originální vánoční ozdoby a dekorace. Od vintage kousků, přes nadčasové ozdoby, bílé porcelánové lucerničky a stříbřené doplňky..věříme, že si u nás milovníci skandinávského, francouzského i Shabby Chic stylu bydlení, přijdou na své...A z čeho jsme letos vybíraly? Projděte se s námi...

P.S. Již brzy jsme tu s fotografiemi z mnichovského vánočního veletrhu i s podzimními inspiracemi z našich kamenných obchodů!





































5 komentářů:

  1. Jednoznačně u mě vedou stříbrné dopňky!!A ten rámeček s růžemi a růže v kolečku tak to je láska!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ještěže je Praha od nás trochu z ruky. Asi bych se neudržela. Jen nevím, co by na to řekla peněženka a manžel. Nádherné kousky.

    OdpovědětVymazat
  3. Jedním slovem NÁDHERA !!!! Nevím, co bych vybrala dřív ☺ Hezký den, Martina

    OdpovědětVymazat
  4. No je tam kousku prenadhernych,oslovily me krasne sklenene davkovace a smetanove talire,ale ty barevnejsi doplnky asi ozelim,jinak by jsem to mela doma strasne preplacle,ale ta zelinkava obri lucerna,ta je.

    OdpovědětVymazat
  5. Neskutočná nádhera! Moje oči sa veľmi potešili, že mali možnosť vidieť aspoň fotky, keď už to nemohli zažiť osobne. Teším sa na Vianoce :)))

    OdpovědětVymazat