sobota 15. září 2012

Veletrh Tendence- 1. část

Přínášíme první reportáž z naší návštěvy veletrhu Tendence 2012. Vybíraly jsme krásné vánoční dekorace a ozdoby, aby Vaše Vánoce byly letos zase o něco hezčí a originálnější. Naší hlavní zastávkou byl stánek Ib Laursen s keramikou Mynte, který zde v České republice reprezentuje dobře známý obchod Bella Rose. Nádobí Mynte již jistě dobře znáte z našeho eshopu.

S paní Svadbíkovou z Bella Rose jsme strávily krásný čas a pro množství úžasných aranžmá jsme se rozhodly věnovat tomuto stánku samostatnou reportáž, abyste se mohli pokochat spolu s námi. Na fotkách uvidíte bytové doplňky značek Ib Laursen, Madam Stoltz a Maileg.

Máme pro Vás nachystané ještě další dvě reportáže, z čehož je druhá opět z Tendence a třetí z mnichovského veletrhu Trendset, kde jsme také vybíraly nové vánoční kolekce. Pokud jste na veletrhu byli (nebo ještě zítra budete) také, budeme se moc těšit na Vaše ohlasy...a pokud se tam letos nedostanete, tak Vás zveme na první virtuální prohlídku...























4 komentáře:

  1. To je krása... Neviem čo obdivovať skôr! Ďakujem za krásnu reportáž a úžasné fotky, je to skutočná pastva pre oči. Prajem pekný zvyšok dňa :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ach Sandri,ty me trapis,ma dovca vysla zrovna na veletrh,ale alespon vim,co se pokusim nakoupit,moc me dostaly sosky Mdonnky a plechove cedule s vyrezanymi obrazky,tak uz se tesim.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sandro, moc děkuji za reportáž, je to nádhera. Škoda, že se tam nedostanu. Keramiku Mynte mám moc ráda. Mám několik kousků doma a často je používám.
    Hezkou neděli
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za nahlédnutí na veletrh! Krásné kousky, jen kdybych měla větší byt :) Moc se mi líbí Mynte etažér a plechová šablona s obrázky :)

    OdpovědětVymazat