středa 8. srpna 2012

Nové zboží

Krásné letní dny, milé čtenářky a milí čtenáři!

V posledním měsící jsme pro Vás naskladnili spoustu nového zboží a dokonce jsme už vybírali i vánoční kolekci- je se opravdu na co těšit! První várku Vám přinášíme dnes a další uvidíte na blogu již brzy...Můžete také navštívit náš eshop, Facebook nebo se případně přijít podívat do našich kamenných prodejen, kde uvidíte i to, co jsme ještě na eshop neuvedli.

Těšit se můžete na skutečnou romantiku s nádechem venkova, francouzského šmrncu i skandinávské ležérnosti. Krásné dekorace v antik stylu se stříbřeným povrchem a patinou vykouzlí z Vašeho pokoje rázem zámecký salón, jemné vintage lahvičky, stojánky a dózičky dodají správného ducha a Shabby doplňky oživí i ty nejtemnější kouty!

















8 komentářů:

  1. Překrásné,ještě jsem se k vám nedohrabala na nákup-mylsím do eshopu,ale teď už vážně musím-ty lahvinkya dozy mi nesmí chybět,Sandří máš krásnou práci,moc vám fandím!!!!!Doufám,že vás jednou navštívím i osobně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo a až uvidíš naše úplně nejnovější zboží, tak ti srdce zaplesá :-) Samé úžasné shabby věcičky! Již brzy všechno bude i na eshopu!

      Vymazat
  2. Sandri,tak na techto fotkach,respektive zbozi a aranzovani opravdu vidim tvou rukua to doslova.Uplne si rikam,ze nebyt tebe,tezko by tam meli tak krasne sklenene patinovane vazicky a vintage lahvicky a vse tak krasne sladeno.A ty fialove patinove sklenene dozicky,ty musim mit,proste nadhera,jdu mrknout na shop.Jeste ze te maji,jsi jejich skutecny poklad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Katko, moc díky za takovou chválu! Od výběru zboží až po jeho aranžovaní spolupracujeme a fungujeme jako tým, což je nejdůležitější základ :-) Máme ohromnou radost, že se zboží líbí a děkujeme za podporu!!!

      Vymazat
  3. Děvčátko...to je ráj!!!!!!!!!!!!!!!! Absolutně všechno by se mi hodilo ☺ Krásné dny, Martina ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, to nás těší :-) Zboží vybíráme pečlivě a vždy chceme nabízet jen to nejhezčí a nejlepší! I Tobě krásné dny!

      Vymazat
  4. Úžasné kousky! Prosím vše zabalit:-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat