pátek 17. srpna 2012

Ib Laursen

Rádi bychom Vám více přiblížili zboží, které u nás můžete zakoupit a k tomu přidáme i kopu inspirace, jak naše produkty krásně naaranřovat, využít a barevně sladit. Každý, kdo k nám někdy zavítal, ať už osobně či virtuálně, jistě postřehl nádhernou stylovou keramiku. Této keramice se říká Mynte a je to kolekce značky Ib Laursen, což je jeden z našich hlavních dodavatelů. Vybíráme pro Vás zboží té nejlepší kvality a tak věříme, že Ib Laursen je natolik báječný, že jen málokdo si ho nezamiluje...ať už chcete pořádně velký džbán na pivo, bytelnou servírovací mísu, romantické formičky na muffiny, plechový chlebník či rustikální poličku, určitě si přijdete na své.

Je tomu už přes 40 let, co si Ib a Tove Laursen zařídili malý krámek s nábytkem v nejstarším dánském městě Ribe. S naprosto specifickým a líbezným stylem, který prezentovali, se jejich obchod rychle rozrůstal a nyní má velkoobchodní zástupce ve více jak 11ti zamích světa. Úspěch této značky spočívá v obchodní prozíravosti, schopnosti zahlédnout nové trendy a samozřejmě v dostatečné dávce kreativity. Z pohledu zákazníka je pak jasně vidět záměr spojit krásu s praktičností. Ib Laursen je jemný i silný zároveň. Nemusíte se bát experimentů- nikdy není přeplácaný, překombinovaný, nebo dokonce nevkusný. Keramika Mynte je toho jasným důkazem- hladký či vroubkovaný povrch, stálá povrchová barva v nádherných odstínech, žádné zbytečné vzory, žádné neužitečné pracholapy...
 
Posuďte sami, čerpejte inspiraci a naplánujte si krásný domov do posledního detailu...

Máte keramiku Mynte doma? V jakých odstínech ji kombinujete? Používáte ji často a rádi? Chybí Vám něco v našem eshopu? Budeme se těšit na Vaše názory!

                                                                                                  ✿






























6 komentářů:

  1. Tak tuhle keramiku naprosto zbožňuju. Já kombinuji bílou a modrou - tak aby se hodila do mé modro-bílé kuchyně.

    OdpovědětVymazat
  2. Sandri,krasne fotky,ale od tebe z domova by snad byly jeste krasnejsi a hlavne takove opravdove,ja keramiku mam,na leto jsem propadla pastelovkam a malinove,ale stejne davam prednost bile a kremove.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bílá a Latté dohromady jsou opravdu dokonalé- na jedné fotce výše jsou naaranžované spolu a tuhle kombinaci mám nejraději...a taky růžovou- tu mám v kuchyni a určitě se na domácí fotky taky dostane :-)

      Vymazat
  3. Krásné fotky, krásná keramika, krásné pastelové barvy... mám doma několik úlovků v pastelově růžové, bílé a béžové... a plánuju rozšiřovat :-), protože jsou nádherné a dají se kombinovat :-)
    Alča

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji tuto keramiku!Já preferuji hlavně bílou...ale neodolala jsem i světle růžovému džbánku a kompotovým miskám v různých odstínech:)

    OdpovědětVymazat