středa 23. května 2012

Slunce a moře

Přinášíme malou ukázku nových kolekcí v našem obchůdku na Letné. Tentokráte jsme naaranžovali téma "Moře", kde můžete vybírat z textilních rybiček, modré keramiky Mynte, francouzských mýdel ve tvaru mušliček a lastur, z hodin s letními motivy, z dřevěných racků s patinou, či zápichů ve tvaru plážových domků.

Hned u vchodu pak narazíte na kolekci "Slunce a tráva", kde kombinujeme žlutou keramiku Mynte se zelenými dekoracemi, stejně jako se sklem a plechovými doplňky, které symbolizují lehkost letních dnů. Stále také můžete nakupovat i kolekci jahod, růží, levandule a hortenzií.

Náš eshop již běží, i když na něm stále provádíme úpravy. Zboží bude stále přibývat, ale už v tuto chvíli můžete mnoho položek prohlížet i nakupovat. Budete-li mít jakékoliv dotazy, neváhejte se ozvat našim obchodním asistentkám, které je rády zodpoví na telefonních číslech:  733359317 a 737151368. Zboží bude zasíláno Českou poštou a přes kurýrní službu PPL, pro Pražany zboží rády nachystáme na pobočce na Letenském náměstí. Věříme, že se Vám u nás bude líbit, ať se zastavíte osobně, či virtuálně!














































3 komentáře:

  1. Překrásné...překrásné...překrásné !!!!!!!!!! Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhernééééé. Ještěže, nejsem z Prahy - manžela by asi "švihlo" z mých nákupů.

    OdpovědětVymazat
  3. Úúúúúžasné, kochám se ... a zjišťuji, co všechno ještě nezbytně potřebuji...
    Maru

    OdpovědětVymazat